Ο Πρόεδρος της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά και πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Ιατρείου- Φαρμακείου, κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΕΡΓΙΑΝΛΗΣ, ευχαριστεί θερμά τους: κ.κ.  Μασούντ Χασέμ ιατρό Ω.Ρ.Λ.,  Χαραλαμπάκη Ελευθέριο ιατρό Δερματολόγο, Τσιλιφίκα Ιωάννη φαρμακοποιό, Κούτσιου Θεοδοσία φαρμακοποιό,  Δαμιανίδη Χαράλαμπο ιατρό Ακτινοδιαγνώστη, καθώς και τους ιατρούς της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π., κ.κ. Θαμνόπουλο Χαράλαμπο και Βογιατζή Γεώργιο, για την εθελοντική τους προσφορά και στήριξη στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου- Φαρμακείου.

Σε μια εποχή που η ανεργία και η φτώχεια πλήττουν και περιθωριοποιούν χιλιάδες ανθρώπους, οι κρατικές παροχές υγείας και περίθαλψης μειώνονται δραματικά αφήνοντας ακάλυπτες τις πιο βασικές υγειονομικές ανάγκες μεγάλου τμήματος πολιτών, η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά, προσπαθεί να προασπίσει το δικαίωμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ιδρύοντας Κοινωνικό Ιατρείο-  Φαρμακείο, του οποίου η λειτουργία στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά εργασίας των παραπάνω ιατρών και φαρμακοποιών, καθώς και στις δωρεές φαρμάκων των δημοτών.

Είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σήμερα παρατηρείται ιδιαίτερη ευαισθησία και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

 

Με εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΕΡΓΙΑΝΛΗΣ

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο FB

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies.